Monday, June 29, 2009

oh tidakkkkkk....

dengan jujur tanpa menyembunyikan fakta...ye, aku mengaku..aku mmg dh overweight...omg...what to do...i cant stop my desire to think bout food... macam mn ni.. semester dh nk bermula...badan aku dh naik..masih muat kah baju kurung ku dlm almari tu... aduh...mama, nk duit nk shopping baju baru la...ni bukan alasan ok tp keterpaksaan...huhuhuh...

aku masih ingat lagi my fwen tgk album i dlu..u tau apa dia ckp weh meh tgk pic chira time kurus...aduiii..bedebushhhh..satu tumbukan solid di muka ku...huhuhu..sungguh kejam kamu ya... tapi aku kan baik...senyum jela...padahal...budak ni mmg nk kena..ckp dlm ati la.. hahaha...

yg boy aku plak satu...lagi merangsang aku untuk makan..asal dating jer..for a day maybe 3 or 4 stop to eat..oh my dear..why la u suka tgk i makan...huhuhu...tp mmg sbb tu pun i ske kuar date dgn u...dpt makan besh2...

ofcourse la first destination to pizza hut....hahaha....then...after movie...tomyam restaurant...before to how about secret receipe...hahaha...sorry bb...i spend duit u tok mkn jer..
sbb tu kita berdua bulat kan...hahaha...

sorry for more extra fat i provided to u...hahaha... and u tau tak u kena bertanggung jawab badan i naik...sape suh i makan jer.... nmpknyer tak leh la i pakai kebarung i lagi bb....huhuhu....

2 comments:

nURmALa mAZLan said...

Tak pe…selagi berselera utk makan kan..

chi_Ra said...

hehe...tau tak per...